BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAli Koç sahaya iniyor----

Ali Koç sahaya iniyor

Ali Koç sahaya iniyor
12 Şubat 2018 - 19:50 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, genel kurul hazırlıkları kapsamında pazar günü Fenerbahçeli Kadın Kongre Üyeleri ile biraraya gelecek

Haziran ayında yapılacak Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul hazırlıkları için temaslarını sürdüren Ali Y. Koç, bugüne dek davetli olduğu bir çok buluşmada kongre üyeleri ve taraftarlarla bir araya geldi.

Şubat itibariyle başlayacağı duyurulan Fenerbahçeliyiz Buluşmaları’nın ilkinde, 18 Şubat Pazar günü Sarı Lacivert’e gönül vermiş Fenerbahçeli Kadın Kongre Üyeler ile bir araya gelineceği açıklandı.

Başkan adaylığı çalışmaları kapsamında, Türkiye’nin birçok bölgesine giderek Fenerbahçeliler ile buluşacak Ali Koç’un 2.durağı ise Ankara olacak. 20 Şubat Salı günü Ankaralı Fenerbahçeliler ile buluşacak olan Koç, Fenerbahçeliyiz etkinliklerinin yanı sıra davet edildiği organizasyonlarda da yer almaya devam edecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)