BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAli Koç A takımını seçti----

Ali Koç A takımını seçti

Ali Koç A takımını seçti
21 Şubat 2018 - 12:42 www.finansgundem.com

Mayıs ayındaki kongrede Aziz Yıldırım'la yarışacak olan Ali Koç, müthiş bir ekip kurmuş durumda. Koç'un listesine aldığı isimler seçimin kıran kırana geçeceğinin göstergesi.

Fenerbahçe başkanlığında 20 yılını dolduran Aziz Yıldırım, ilk defa bu kadar güçlü bir rakipler karşı karşıya. Yıldırım, mayıs ayında yapılacak kongrede sarı-lacivertli camianın gözdesi Ali Koç'la yarışacak. Koç "Çocukluk hayalim" diyerek nitelendirdiği Fenerbahçe başkanlığını Yıldırım'dan almakta son derece kararlı.

Şampiyonluk mücadelesi veren takıma zarar vermemek için sürekli camiaya çağrıda bulunan Ali Koç, çalışmalarını ise büyük bir ciddiyetle sürdürüyor. Aziz Yıldırım gibi yaşayan bir efsaneye karşı işinin kolay olmadığını bilen Koç, kongre üyeleriyle toplantılar yapıp projelerini anlatırken, çok güçlü bir yönetim listesiyle 20 yıllık tarihe nokta koymayı hedefliyor. Ali Koç'un kurmay olarak belirlediği her isim, Fenerbahçe camiası için büyük değer taşıyor.

Beyin takımı 1907

Ali Koç'un listesindeki isimlerin önemli bir bölümünü 1907 Derneği'ndeki mesai arkadaşları oluşturuyor. Burhan Karaçam, Simla Beyazıt Türker, Fethi Pekin, Kemal Danabaş, Metin Şen ve Sina Arfa'nın Koç'un listesinde olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Aziz Yıldırım'ın eski kurmaylarından Turhan Şahin ile Semih Özsoy'u da saflarına katan Koç'un bu isimlerin yanı sıra mevcut yönetimde yer alan Ömer Temelli'yi de kendi grubuna dahil etmesi bekleniyor. TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik de Koç'un en büyük kozlarından birisi olacak. Listeye girmesi muhtemel isimler arasında Aziz Yıldırım'ın en sert muhaliflerinden, Hulusi Belgü ile Yıldırım'la davalık olan Hamdi Akın da yer alıyor.

İşte Koç'un A takımı

Burhan Karaçam - Finansçı (Yapı Kredi eski CEO'su)
Simla Beyazıt Türker - İş kadını (Mutlu Akü eski sahibi)
Fethi Pekin - Avukat
Metin Şen - İş adamı (Ali Şen'in oğlu)
Hulusi Belgü - İş adamı (Eski başkan adayı)
Turhan Şahin - İş adamı
Semih Özsoy - İş adamı
Kemal Danabaş - Soyak
Sina Arfa - Markafoni
Hamdi Akın - Akfen
Erol Bilecek - TÜSİAD Başkanı

KATALAN KULÜBÜNÜ ÖRNEK ALIYOR

Mayıs ayındaki kongrede 20 yıllık Aziz Yıldırım iktidarına son verebilmek için hummalı bir çalışma yürüten Ali Koç, Beko'nun Barcelona ile imzaladığı sponsorluk anlaşması için gittiği İspanya'da önemli temaslarda bulundu. Barça Başkanı Josep Maria Bartomeu'yla bir araya gelen Koç, Katalan devinin işleyişiyle ilgili bilgi alıp, gelir kaynaklarını inceledi. Koç'un göreve gelmesi halinde Barça modelini Fenerbahçe'de hayata geçirmek istediği biliniyor. (Türkiye)

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)