BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem356 hakim ve savcının görev yeri değişti----

356 hakim ve savcının görev yeri değişti

356 hakim ve savcının görev yeri değişti
20 Mart 2018 - 18:28 www.finansgundem.com

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesi, 326'sı adli 30'u idari yargı olmak üzere 356 hakim ve savcıya kapsayan yeni bir kararname hazırladı

HSK yeni kararname yayımladı. Kararnameye göre, 356 hakim ve savcının görev yeri değişti.

Kararname ile çeşitli nedenlerle görev yeri değişikliği için mazeret bildiren isimlerin görev yerlerinde değişikliğe gidilirken, bazı adliyelere ise takviyeler yapıldı.

Habertürk'te yer alan habere göre, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (istinaf) bünyesinde yeni kurulan iki yeni terör dairesine ise başkan ve üye görevlendirmesi yapıldı.

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) bünyesinde yeni kurulan iki yeni terör dairesinin başkanları da belli oldu. Ankara BAM Üyeleri Mustafa Demirel ve Zekariya Samancı yeni kurulan dairelerin başkanı yapıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İbretlik20 Mart 2018 18:41

    İbretle izliyoruz. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar hukuk sistemiyle. Partiye tapan kimselerden hukukçu olmaz. Ama bizim canımız hayatımız bunlara emanet.