Ana SayfaEmlakKanal İstanbul ile ilgili bilinmesi gereken 10 şey---

Kanal İstanbul ile ilgili bilinmesi gereken 10 şey

1 / 14
Kanal İstanbul ile ilgili bilinmesi gereken 10 şey
15 Ocak 2018 - 14:14 www.finansgundem.com

Kanal İstanbul Projesi'nin ayrıntıları bir basın toplantısı ile duyuruldu. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın sunum yaptığı toplantıda önemli bilgiler paylaşıldı. İşte Kanal İstanbul ile ilgili bilinmesi gereken 10 madde...

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cafer15 Ocak 2018 21:03

    Yazık olacak istanbula.Yandaaşlara rant saglamaktan başka büyük bir gewtirisi olmayacak ve Jeolojik olara istanbula zarar verebilir.Montrö sözleşmesi geregi hiç bir yabancı gemiyide ücretli yeni kanala mecbur tutamazsınız,bu bizim kamyonları yeni köprüye geçirmeye benzemez. İlla da ne olursa olsun yapacagız diyorsanız herhangi bir Hazine garantisi vermeden yaptırınız.Köprü ve tünellerde oldugu gibi millete yüklemeyiniz.

  • Zeynep ( gerçeği)15 Ocak 2018 19:20

    öz-öz = Dogal su havzalarını tamamen yok eden önceki hükümetlere sesiniz niye çıkmadı bugüne kadar ?? Nurettin Sözen zamanında İstanbul susuzluktan kıvranıyormuş , her evde depolar yapılmış , haberiniz yok mu ?? Diyarbakır , Şanlıurfa ve özellikle Gaziantep bir zamanlar yemyeşilmiş , zeytin agaçları ile doluymuş , oysa şimdi en susuz bölge oralar , zamanında agaçları yok eden Kürt kardeşlerimiz neden ses çıkartmadı o zaman ?? Haaa, amaç agaç degilse , baltayı taşa vurdunuz :) çünkü bu kadar stratejik bir projeyi desteklememek için ya cahil ya da kötü niyetli olmak gerek ki sizin her ikisi de oldugunuza inanmak istemiyorum !!:)

  • öz-öz15 Ocak 2018 15:00

    Doğal su havzalarıyla oynayıp, tüm dengeleri bozacak çevre katliamı amaçlanıyor, ama ülke kimin umurunda?

  • metin15 Ocak 2018 14:44

    ooo rant başlasın. önceden arsalar alınmıştır.

  • Hakan15 Ocak 2018 14:41

    Güzel bir proje ama bence zamanı değil. Son yapılan 2 köprüde zarar yazıyor. Başka konularda yatırım olsa daha iyi olur

  • Zeynep ( gerçeği)15 Ocak 2018 14:35

    Hükümet üyesi olarak kimse , Montrö Bogazlar Sözleşmesi 'nin İstanbul Bogazı açısından önemini kaybedecegini açıkca söyleyemez elbette ama Kanal İstanbul 'un stratejik önemi çok tıpkı Panama Kanalı gibi ...artık ipler Türkiye'nin elinde olacak ! Karadeniz 'de Türk egemenligi artacak ki Sultan Abdülhamid Han da bunu amaçlıyordu , O'nun ve bu topraklara hizmet eden bütün atalarımızın ruhu şad olsun !!

  • emekci15 Ocak 2018 14:31

    6 yıldır ekmeğini yiyorlar şu projenin. Daha projr kesinleşmedi 6 yılda. ne zaman başlanacağı ne zaman biteceği meçhul

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster